Driver Scanner 2012 - Free Scan Now
Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't recieve and keeps asking for username and password?

  1. #1
    Sharae Guest

    Default Can't recieve and keeps asking for username and password?

    I have been using windows live mail for the past 3 weeks and before that i
    was using regular windows mail. All of a sudden it started asking me for my
    password and username once i add another account. I have 3 accounts on there.
    Not only does it keep asking for that I can't send messages and don't think i
    can recieve them. Why is it doing this. I know my password and username but
    it won't take. I don't know what the deal is. It is the logon box that i
    never saw before. Can someone help me

    --
    Sharae Schneider

  2. Sponsored Links



  3. #2
    ...winston Guest

    Default Re: Can't recieve and keeps asking for username and password?

    Is it an email account prompt or a prompt to sign on to Windows Live ?
    If you are not using a Live ID(tools/options/connections/stop signing in)

    --
    ...winston
    ms-mvp mail

    "Sharae" <chriswhite@precisioninteriorflooring.com> wrote in message news:F3224F0F-B7AA-45CD-9655-958D1868892B@microsoft.com...
    > I have been using windows live mail for the past 3 weeks and before that i
    > was using regular windows mail. All of a sudden it started asking me for my
    > password and username once i add another account. I have 3 accounts on there.
    > Not only does it keep asking for that I can't send messages and don't think i
    > can recieve them. Why is it doing this. I know my password and username but
    > it won't take. I don't know what the deal is. It is the logon box that i
    > never saw before. Can someone help me
    >
    > --
    > Sharae Schneider


  4. #3
    Juli Guest

    Default RE: Can't recieve and keeps asking for username and password?

    I have the same problem and have not found any help.

    1. asks for PW over and over. It will eventually go through and give me
    this error

    Unable to send or receive messages for the pop.att.yahoo.com account. An
    incorrect password was entered. The next time you send or receive messages,
    you'll be asked to enter your user name and password for this account.

    Server Error: 0x800CCC90
    Server Response: -ERR [IN-USE] maildrop busy.
    Server: 'pop.att.yahoo.com'
    Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC92
    Protocol: POP3
    Port: 110
    Secure(SSL): No

    I have turned off Nortons 360
    I have the correct user / pw...it does go through after many tries.
    I have a good internet connection
    I have Windows 7

    This started about 3 weeks ago right a windows update. Nothing has changed
    except I was told on another board to change my SSL from yes to no.



    "Sharae" wrote:

    > I have been using windows live mail for the past 3 weeks and before that i
    > was using regular windows mail. All of a sudden it started asking me for my
    > password and username once i add another account. I have 3 accounts on there.
    > Not only does it keep asking for that I can't send messages and don't think i
    > can recieve them. Why is it doing this. I know my password and username but
    > it won't take. I don't know what the deal is. It is the logon box that i
    > never saw before. Can someone help me
    >
    > --
    > Sharae Schneider


  5. #4
    Gary VanderMolen Guest

    Default Re: Can't recieve and keeps asking for username and password?

    The "ERR [IN-USE] maildrop busy" error is a server error, which typically
    happens when users keep checking their mail at very short intervals.
    It is best to use an interval of 5 minutes or more.

    That said, you have other issues. Your port settings are not correct.
    Please use the port and SSL settings specified by your provider:
    http://www.att.com/esupport/article.jsp?sid=KB401738


    Gary VanderMolen, Microsoft MVP (Mail)
    ------------------------------------------------------

    "Juli" wrote in message news:880EF0B6-85E4-4804-916B-65B53DF3FDFF@microsoft.com...

    I have the same problem and have not found any help.

    1. asks for PW over and over. It will eventually go through and give me
    this error

    Unable to send or receive messages for the pop.att.yahoo.com account. An
    incorrect password was entered. The next time you send or receive messages,
    you'll be asked to enter your user name and password for this account.

    Server Error: 0x800CCC90
    Server Response: -ERR [IN-USE] maildrop busy.
    Server: 'pop.att.yahoo.com'
    Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC92
    Protocol: POP3
    Port: 110
    Secure(SSL): No

    I have turned off Nortons 360
    I have the correct user / pw...it does go through after many tries.
    I have a good internet connection
    I have Windows 7

    This started about 3 weeks ago right a windows update. Nothing has changed
    except I was told on another board to change my SSL from yes to no.



    "Sharae" wrote:

    > I have been using windows live mail for the past 3 weeks and before that i
    > was using regular windows mail. All of a sudden it started asking me for my
    > password and username once i add another account. I have 3 accounts on there.
    > Not only does it keep asking for that I can't send messages and don't think i
    > can recieve them. Why is it doing this. I know my password and username but
    > it won't take. I don't know what the deal is. It is the logon box that i
    > never saw before. Can someone help me
    >
    > --
    > Sharae Schneider



  6. #5
    Rock8000 is offline Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    Default Push or Pull

    I have been experiencing the same problem for a few days and finally found the solution this morning. I hope it will also work for you.

    I have my Gmail account (IMAP) set up in both Windows live mail (My laptop) and Thunderbird (My Desktop). It worked perfectly until few days ago both of the email clients kept asking me to enter the correct username and password. I tried again and again with the correct username and password but no luck.

    Finally, this morning i realized that on the same day that WLM and Thunderbird started to give me trouble, I set up my same Gmail account on my Android phone (using K9). And i used the "push" function instead of "pull" function.

    And this "push" function is the problem. Because my Android (K9 email app) constantly accesses my Gmail account to push emails, WLM and Thunderbird can not "jump in" and access my account.

    So i changed my android from "push" to "pull" and everything is fine again.

    hope it helps. good luck

    Rock Nguyen

Similar Threads

  1. Remembering - WLM cannot remember my username and password
    By MICROSOFT in forum microsoft.public.windows.live.messenger
    Replies: 1
    Last Post: 8th January 2010, 23:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Recommended Download



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47